Vi renoverar tak och träfasader i göteborg

Dags att rusta upp taket eller träfasaden på huset eller sommarstugan? Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång på bästa sätt!

Gratis prisförfrågan

Renovera taket eller fasaden?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök eller fyll i vår kontaktformulär för en offert.

Inget projekt är för litet för oss!

Takrenovering 

Ett takbyte skyddar inte bara huset mot väder och vind, det ger också huset ett ritkigt lyft utséendemässigt. Vi renoverar allt från plåt till tegeltak, självklart ser vi även till att fuktspärra och reparera undertaket. 

Vi tror inte på genvägar utan jobbar ständigt mot att leverera i tid och med högsta kvalitet. Vår arbetsmetod är alltid att sätta dig som kund i fokus och tror på öppen kommunikation och transparens.

 

Vad kostar det att byta tak?

Utifrån takets storlek, undertakets skick och takets material beräknar vi slutpriset. Alla takrenoveringar börjas alltid med en omfattande bedömning. Därefter kan vi gå vidare och diskutera vad som behöver göras. Är det bara mindre lagningar eller ska allt från isolering till tak bytas helt så blir slutpriset självklart annorlunda. 

Kontakta oss för en fri offert och kostnadsfritt hembesök.

Fasadrenovering

Dags för en ordentlig fasadrenovering? Låt oss hjälpa dig byta alternativt renovera er befintliga träfasad. Genom att låta ett proffs genomföra renoveringen kan du vara säker på att arbetet blir ordentligt utfört och att resultatet skyddar fastigheten en lång tid framöver.

Behöver du endast enklare underhåll eller måla om? Vi hjälper självklart till med det också. Att underhålla bostaden eller sommarhuset är en viktig del för att inte hamna i en situation där du behöver göra större renoveringar, kanske till och med byta hela fasaden. Har man ritkigt otur så kan bakomliggande konstruktion tagit skada.

Vid riktigt stora projekt har vi bra kontakter med elektriker, rörmokare, plåtslagare och byggnadsentreprenörer runt om i Göteborg. Våra partners mål är precis som våra, att alltid leverera enligt plan och förväntan.

Kontakta oss idag

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket

Har du en fråga?

Lämna namn, nummer och e-post så ringer vi upp!

Har du ett bråskande ärende? Kontakta oss direkt