Din SNICKARE I Göteborg med omnejd

Är du i behov av hjälp med årets bygg projekt, skall du bygga till eller renovera, vi företaget för dig.

Gratis prisförfrågan

Snickare som skapar hem av högsta standard – Något vi kan!

Oavsett om du ska totalrenovera din sekelskifteslägenhet, göra en tillbyggnad på din villa eller skapa ditt efterlängtade hemma-SPA så hjälper vi dig gärna med detta!

Genom flera års erfarenhet av att arbeta i projekt där krav på kvalitet och slutresultat varit höga har vi lärt oss vad det krävs för att skapa hem av hög standard.

I vårt breda kontaktnät har vi allt som krävs för att du ska kunna ta dig igenom ditt projekt. Allt från duktiga arkitekter, konstruktörer och materialleverantörer.

Du kan känna dig trygg med att anlita oss för just din renovering!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din renovering.

Inget projekt är för litet för oss!

Inte bara ett byggföretag, snarare ett Byggföretag med kraft på kundservice

Vi på Västra Bygg och Entreprenad I Göteborg AB utgår alltid från era önskemål från start till mål. Tillsammans planerar vi byggprojektet så att vi tillsammans kan sätta rätt förväntningar. Vår arbetsmetod är baserad på lång erfarenhet inom snickeri och bygg. För att vi ska uppnå bästa leverans så får du alltid hjälp av engagerade och kunniga hantverkare!

Vårt mål är att du ska bli nöjd och med oss så får du garanterat ett gediget utfört arbete. Vi har många års erfarenhet i branschen och har goda referenser från nöjda kunder och tidigare uppdrag. Det innebär att du får en snickare du kan lita på och som håller vad som utlovas genom hela byggprocessen.

Boka ett kostnadsfritt möte

Genom att anlita oss så låser du upp alla våra rabatter hon våra leverantörer

Till skillnad från alla andra så har vi valt att inte lägga på någon vinst när du köper materialet via oss. Oavsett om du går i tankar på att köpa ett nytt kök, lägga klinker, bygga en pergola, måla om så kan du räkna med att du får våra rabatter. Vi lägger helt enkelt inte på en enda krona i vinst när du väljer Västra Bygg & Entreprenad. Som ett exempel så kan vi skryta med svenska kakel ger dig hela 60% när du accepterat offerten. Det kallar vi för en riktigt bra deal! 

Läs mer om hur du låser upp alla rabatter

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket

Har du en fråga?

Lämna namn, nummer och e-post så ringer vi upp!

Har du ett bråskande ärende? Kontakta oss direkt