KÖKSRenovering i göteborg

Dags att rusta upp taket eller träfasaden på huset eller sommarstugan? Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång på bästa sätt!

Boka ett kostnadsfritt möte

KÖKSRENOVERING GöTeborg - västra Bygg

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök eller fyll i vår kontaktformulär för en offert.

Inget projekt är för litet för oss!

Vi hjälper dig renovera köket

Att renovera köket är en relativt stor renovering och påverkar hela boendesituationen. Vi hjälper gärna till från start till mål och monterar alla till marknadens kända fabrikat. För att få bästa möjliga start så besöker vi gärna er innan ni redan börjar rita upp köket för att mäta och komma med tips när det kommer till placering av vitvaror m.m.

 

Planering är A och O

Det viktigaste när du ska renovera ditt kök är att tänka igenom era behöv och hur vitvaror och förvaring placeras. Det finns många företag på markanden som hjälper till att rita upp och planera platser. Det vi vet av erfarenhet är att det är viktigt att allt blir rätt från början. Vi hjälper er att kontrollera era möjligheter samt ta mått för den tänkta placeringen. Allt för att ni ska komma igång med bästa möjliga förutsättningar.

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket

Har du en fråga?

Lämna namn, nummer och e-post så ringer vi upp!

Har du ett bråskande ärende? Kontakta oss direkt