Dags att bygga en altan eller uterum i Göteborg?

Är det tid att äntligen rusta upp uteplatsen på tomten eller vid sommarstugan med en altan eller veranda? Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång på bästa sätt!

Boka ett kostnadsfritt möte

Vi bygger allt från altaner till verandor

Vi har ett nära samarbete med andra hantverkare, och kan samordna med andra företag för att erbjuda totalentreprenad som tillgodoser dina behov. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök eller fyll i vår kontaktformulär för en offert.

Inget projekt är för litet för oss!

Ny altan inför sommaren 2023

Funderar ni på att bygga en ny altan eller veranda till sommaren? Vi på Västra Bygg och Entreprenad I Göteborg AB utgår alltid från era önskemål från start till mål. Tillsammans planerar vi byggprojektet så att ni lagom till sommaren kan njuta av våren, varma sommarkvällar och soliga sommardagar. Vår arbetsmetod är baserad på lång erfarenhet inom snickeri och bygg. För att vi ska uppnå bästa leverans så får du alltid hjälp av engagerade och kunniga hantverkare!

Slipp allt jobb med att mäta och skruva, låt en erfaren hantverkare hjälpa till från start till mål. Vi har lång erfarenhet och kunnande som hjälper dig från start till färdiga konstruktioner. 

Det finns många metoder att bygga altaner på och vi förespråkar att använda markskruv i den mån det går. Arbetstiden blir kortare och slutresultatet blir minst lika stabilt som med gjutna betongplintar. 

Skapa ett uterum

Att bygga till en altan eller veranda kan lätt ge känslan av ett rum till. Det blir en självklar plats att träffas och umgås tillsammans i trädgården. I många fall kan man även komplettera med en pergola eller en inglasad del för att förlänga perioden som altanen kan användas. Börja bygget redan idag så du kan njuta av många härliga sommarkvällar.

Vi har även många års erfarenhet av byggnation av fristående uterum. Det går självklart bra att bygga ett trädäck mitt i trädgården för att ytterligare kunna njuta av er plantering eller för att fånga solen på bästa sätt. 

Vid riktigt stora projekt har vi bra kontakter med elektriker, rörmokare, plåtslagare och byggnadsentreprenörer runt om i Göteborg. Våra partners mål är precis som våra, att alltid leverera enligt plan och förväntan.

Boka ett kostnadsfritt möte

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket

Ett axplock av jobb som vi utfört

Har du en fråga?

Lämna namn, nummer och e-post så ringer vi upp!

Har du ett bråskande ärende? Kontakta oss direkt