Byggtjänster i Göteborg

Inget projekt är för litet för oss!
Är du istället i behov av hjälp inom någon typ av renovering eller nyproduktion, är vi företaget även för dig.

Vi har ett nära samarbete med andra hantverkare, och kan samordna med andra företag för att erbjuda totalentreprenad som förverkligar dina drömmar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök genom att göra en gratis prisförfrågan

Gratis prisförfrågan

Utvändig & invändig renovering

Västra Bygg & Entreprenad är en byggfirma som utgår ifrån Göteborg med omnejd. Vi erbjuder renovering av  badrum, kök, fasader och uteplatser. Vi utför även nybyggnation av bland annat altan och uterum. Inga uppdrag är för små för oss och vi hjälper gärna till med allt från planering till färdigställande.

Våra snickeritjänster

Tak- & Fasadrenovering

Väst Bygg & Entreprenad är en byggfirma som utgår ifrån Göteborg med omnejd. Vi erbjuder renovering av  tak, fasader och altaner. Inga uppdrag är för små för oss och vi hjälper gärna till med allt från planering till färdigställande.

Till tak- och fasadrenovering

Kök- & Badrumsrenovering

Är du trött på ditt kök eller funderar på att renovera ditt badrum? Kontakta oss så hjälper vi dig komma vidare. Vi monterar kök från marknadens alla fabrikat och har ett nära samarbete med målare, plattsättare och elektriker för att säkra att ditt nya kök eller badrum blir säkert och korrekt installerat.

Läs mer om renovering här

Har du en fråga?

Lämna namn, nummer och e-post så ringer vi upp!

Har du ett bråskande ärende? Kontakta oss direkt

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket